Filmul nuntii

Ziua nuntii dumneavoastra este cea mai speciala din viata dumneavoastra si cea mai buna modalitate de a o imortaliza este de a apela la un videograf profesionist pentru a va creea filmul nuntii, iar un film bine realizat, va va ajuta peste ani si ani sa va bucurati de acele momente minunate.

Chiar daca piata acestor servicii este deja suprasaturata, va putem spune ca noi gandim si lucram diferit. Doar un videograf cu experienta poate anticipa unghiurile din care se vor filma corect momentele importante. Totul trebuie sa fie perfect! Iar perfectiunea este scopul nostru cand inregistram imaginile în timpul nuntii si dupa eveniment, cand le editam.

Luand motto-ul nostru: „Nunta vazuta ca un film” ca si litera de lege, implementam mereu notiuni de scenariu si regizie, spre deosebire de alti videografi, fara experienta, care nu fac altceva decat sa joace rolul unei camere de supraveghere pe parcursul intregului eveniment. Chiar daca la inceput poate parea interesanta oferta lor care va promite o filmare de 5-7-10 ore, chiar daca pretul pare mai putin piperat, la sfarsit veti constientiza ca atat dumneavoastra cat si prietenii, rudele ar fi preferat un film expresiv, bine regizat decat o filmare banala a celor care danseaza pe parcursul intregii nopti.

Vor exista mereu furnizori ieftini care au o camera video si care se vor oferi sa va inregistreze nunta. In cel mai fericit caz, nu au indeajuns de multa experienta si vor ajunge sa va ofere un material sub standard, iar in cel mai rau caz dar si cel mai comun din pacate, nu dispun nici de experienta, nici de aparatura video profesionala si nici de cele mai de baza cunostinte de editare video iar rezultatul va fi mult mai prejos decat asteptarile dumneavoastra. Cand veti primi filmul va fi deja prea tarziu pentru a mai schimba ceva.

Acestea fiind spuse, noi, echipa Premierevideo, va sfatuim sa aveti grija pe cine alegeti sa va inregistreze cea mai importanta si mai frumoasa zi din viata dumneavoastra, ziua nuntii. Pentru ca avem ani de experienta in acest domeniu, aparatura profesionala, aptitudinile necesare pentru inregistrarea unui eveniment de o asemenea anvergura si pentru ca intelegem si respectam importanta acestei zile speciale, va putem garanta ca echipa noastra va va oferi un film total diferit, complet unic, care nu se va demoda niciodata si la care va veti putea uita cu placere atat acum cat si peste ani.

Lasă un răspuns