Fotograf nunti iasi

TRASH THE DRESS este o sedinta foto dedicata , in principal, rochiei de mireasa. Acest concept aparut cu circa 10 ani in urma este o evolutie fireasca a LOVE THE DRESS practicata de peste 30 de ani in lumea intreaga , din dragostea de a mai purta rochia de nunta.

TRASH THE DRESS este o sedinta foto suplimentara, ce se defasoara dupa nunta , astfel incat mirii sa se simta in largul lor , liberi de stresul evenimentului . Este o idee trasnita si simpatica la care se poate lucra uneori chiar o zi intraga pentru a prinde toate fazele de lumina si pentru imortaliza cele mai sugestive momente.

Acest concept oarecum revolutionar, imbina fotografia clasica si cea fashion, chiar cu tendinte glamour, pentru ca pune mirii in ipostaze deosebite, spontane iesite din tipare.

Locatia potrivita pentru TRASH THE DRESS este particulara fiecarei perechi . Ea poate reflecta pasiunile , placerile mirilor, ceea ce ii face sa se simta in largul lor , dar mai ales ofera fotografului posibilitatea de a specula artistic mediul ales.

Indiferent de preferintele mirilor , mai indraznete , noncomformiste sau mai pudice, conformiste , fotografiile , TRASH THE DRESS sau LOVE THE DRESS impresioneaza prin energie, eleganta, chiar senzualitate, intr-un cuvant : expresivitate.

Rochia de mireasa este unica, iar din placerea de a o mai purta inca un pic , aceasta trebuie valorificata intr-o sesiune TRASH THE DRESS sau LOVE THE DRESS !

Lasă un răspuns